Как да поръчам

При регистрация и/или поръчка чрез телефон, и-мейл или онлайн в онлайн магазин www.honeyfield-bg.com , Вие се съгласявате с нашите Общи условия.

 1. Бърза и лесна поръчка по телефона

Ако желаете да поръчате веднага продуктите, които сте избрали, може да го направите по телефона. Служител на honeyfield-bg.com ще отговори на всички въпроси свързани с поръчката, като е необходимо единствено да продиктувате вида и броя на желаните артикули, лице за връзка, телефон и адрес за доставка.
Поръчки по телефона се приемат всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. на телефон 0889276679.

2. Лесно през Viber общност:

 Директно във Viber, чрез нова функция в мобилното приложение пазаруването е бързо и можеш да заявиш покупката си само с няколко клика на телефона си без значение от местоположението.
Viber +359889276679

3. Бърза поръчка по и-мейл

 Ако предпочитате да поръчате по и-мейл, моля пишете ни на kirovamarina@yandex.ru. Изпратете ни Вашите данни – име, адрес за доставка и телефон, както и данни за артикулите и бройките, които поръчвате. За да се избегне объркване, препоръчваме да ни изпратите и линкове към желаните продукти.
Ще се свържем с вас по телефона, само ако са необходими допълнителни уточнения.

4. Директна онлайн поръчка

 Онлайн поръчката ви дава възможността да създадете свой индивидуален профил в интернет магазина, където да следите статуса на текущите си поръчки, да преглеждате стари поръчки, да запазвате любими или интересни артикули, както и да се ползвате от редица отстъпки и намаления.

За да направите своята поръчка онлайн, моля следвайте изброените стъпки:

 I. Регистрация. За да се регистрирате като потребител, моля последвайте следния линк и в секция „нов потребител“ попълнете своето име, фамилия, и-мейл и парола за достъп. След като ги попълните, натиснете бутона „регистрация“. Системата автоматично ще ви изпрати и-мейл с вашите данни за достъп. След като веднъж сте се регистрирали като потребител, при следващи посещения в интернет магазина, е необходимо единствено да въведете своите и-мейл и парола за достъп в секция „регистриран потребител“ на следния линк.
 II. Избор на стока и количество. В страницата на всеки продукт има име на продукта, кратко описание, избор на цветове (ако има повече от един цвят), както и размери.  За да добавите продукт в пазарската си чанта е необходимо само да натиснете този бутон срещу желания от вас размер. Ако желаете още една бройка от същия артикул, натиснете бутона още веднъж. За да влезете в пазарската си чанта, натиснете бутона „поръчай“.

Можете да се регистрирайте в сайта ни като попълните е-мейл и парола или влезте в профила си, ако сте вече регистриран потребител. При първа поръчка ще бъдете поканени да въведете имена, адрес, телефон и други данни, необходими за доставяне на поръчката. Данните ще бъдат запазени и ползвани при следващи поръчки. При необходимост можете да ги промените от ТВОЯТ ПРОФИЛ > АДРЕС
Изберете желаните артикули чрез бутона КУПИ, като по този начин ги добавяте в количката. След като сте направили избора си, кликнете върху КОЛИЧКА. Прегледайте поръчката си и ако сте приключили с избора на продукти, натиснете бутона ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА. Попълнете вашите лични данни вляво (имена, телефон и имейл адрес), след което и данните за доставка вдясно. Изчакайте падащото меню, за да изберете от него населеното място. След това посочете дали искате да получите Вашата поръчка до автомат, до офис на куриера или до Ваш адрес. След попълване на данните, отбележете, че сте прочели и се съгласявате с условията за ползване на сайта и със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт и приключете поръчката си от бутона ПОРЪЧВАНЕ. Ще получите мейл за потвърждаване на поръчката.
Ще се свържем с вас по телефона, само ако са необходими допълнителни уточнения.

Електронния магазин си запазва правото да откаже, която и да е поръчка, поради изчерпване на продукта, които сте поръчали или поради друга причина, като уведомява потребителя за причината на отказ.
След завършване на поръчката ще получите потвърждение за заявените от вас стоки, които желаете да закупите на посоченият от вас електронен адрес /e-mail/.

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for:

X